Sárgafülü ékszerteknősöm nem fogja meg az élő halakat. Miért nem?
az is lehet,hogy nem tudja elfogni. a mollit speicel nem tudom mennyire gyors, de simán lehet,hogy próbálkozik amikor nem látod, csak nem jön össze. esetleg jól elrejzőznek a növényzetben vagy bújókban.
az éheztetés nem túl jó módszer, a teknősök nagyon szívósak, hosszú ideig kibírják kaja nélkül.
amúgy kicsi az akváriumod , ennél jóval nagyobb kéne már egy három éves ékszernek.(bocsi,hogy nem ez volt a kérdés)
Elég gyorsak,de vannak picik is és azokat se fogja meg,(igen,tudom,hogy kicsi,mindenképpen kap majd nagyobbat)
Köszi!
Nekem vörösfülűm van, sokszor még a döglött halnak is melléharap. Ha elsodorja a víz, akkor bénázik vele.(Fagyasztásból felengedett halról beszélek.) Szóval a kedvencként tartott tekik reflexei már nem az igaziak, nem igazán mondhatók ügyesnek. Hisz talán már az ükapjuk sem vadászott.
Szerintem maradj a szárított és fagyasztott kajánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!