Terrárium fűtése?
Van két gabonasiklóm.
Kb 8 hónaposak. A megfelelő hőmérséklet biztosítását eddig infra lámpával oldottam meg, viszont ez eléggé sokba került (nem az izzó, hanem a működtetése).
Szerintetk lehetne úgy fűteni a terráriumot téeln, hogy a közepébe belehelyezek egy főzőpoharat, vagy nagyobb átmérőjű mérőhengert, amelybe vizet teszek, majd a víz hőmérsékletét 35 fok C-ra beállítom. Szerintetek ez jó megoldás lenne egy 45 l. térfogatú terrárium fűtésére?
Egyes állatkereskedések weboldalai szerint, elég volna egy 25 W-os vízmelegítő is.
Azért szeretném így megoldani, mert ha nem vagyok otthon, akkor sem melegedik 35 fok fölé, valamint mindig tudnám biztosítani a nappali és éjszakai hőmérsékletet is.
infra lámpával ez kissé nehéz, ugyanis hallgatóként nem mindig vagyok itthon.
Az nem tud tulmelegedni?
Biztonsagosan lehet hasznalni akkor is ha napokig nem vagyok otthon?
Köszi.
Egy 45 l. térfogatú terráriumba mekkorára van szükség? Az egész terrárium aljára kell tenni, vagy elég csak felére, 2/3 részére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!