Kezdő "terrarista" milyen állatot vegyen?
Eddig szimpatikus:
-szakállas agáma
-sisakos kaméleon
-gekkó (a leopárd gekkó daknm
Véletlenül elküldtem...
Na szóval: A leopárd gekkó nem tetszik
Olyan kéne, ami egyedül is tartható. ;)
Előre is köszönöm. (Teknőst nem szeretnék.)
èn a kamèleont nem ajanlom, ahogy hallom sokat szoktak szivni vele.
de a terrarisztika szerintem főleg pènz ès tájèkozottság kèrdèse.ha rendesen utána olvasol a faj igenyeinek es mindent be tudsz neki szerezni,nem jelent gondot a sok vilagitas,elo eleseg stb..akkor nagy esellyel egeszseges lesz az allatod.
hogy mit választasz,a te dolgod, de mindenkèpp akkor vágj bele, ha nem gond a pènz.
Köszi. :)
Szép a leopárd gekkó is, de valamiért kevésbé szimpi, illetve párban jó tartani őket, legalábbis ezt olvastam.
Nincs olyan sok pénzem, úgyhogy akkor a kaméleon kiesett. Több helyen is olvastam, hogy kényes, macerás a tartása, ezek szerint igaz.
Viszont nem tudom, hogy a leopárdon kívül milyen gekkót tarthatnék még kezdőként. :/
Eddig a szakállas agáma a "nyerő". :)
Az agámához nem nagyon értek. :/
Amúgy 9 éve egyedül tartom a kis leopárdot és semmi gondom nem volt vele. De szerintem google segítségével sok infót tudsz szerezni a szakállas agámákról!!! ;)
Leopárd gekkó társas állat. Nem pusztul el instant ha egyedül tartják de....
Mindengyik hüllő tartása "drága" nem fogsz olyat találni amit olcsón tudsz jól tartani. Szakik jól tarthatók! Nem igénytelenek de kevésbé érzékenyek a hibákra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!