Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Lehet ékszertekit halastóban...

Lehet ékszertekit halastóban tartani? Lent.

Figyelt kérdés

Pl ha már melegebb lesz a víz 20-27C° van?

Vagy biztosítani neki h meleg legyen a halastó vize?!

És úgy elkeríteni h a teknőcök ne szökjenek el és más állat ne tudjon odamenni? és egy olyan nagy kuckót csinálni nekik ha akarnak ott hüsüljenek vagy télen melegük legyen ott?

Vagy télen bevinnénk egy akiba őket?

2010. márc. 20. 09:12
 1/8 anonim ***** válasza:

Nyáron nyugodtan tarthatod a halastóban őket, de biztosíts nekik egy kis szárazföldet is, hogy ki tudjanak mászni napozni. legyen egy kis árnyékos rész is, hogy ne süljenek meg és kerítsd el a tavat, különben elmászkálnak.

Télire jobb, ha beviszed őket a házba.

a.

2010. márc. 20. 09:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm(L)
2010. márc. 20. 09:24
 3/8 anonim ***** válasza:

hozzáteszem hogy nagyon kis szabadulóművészek

nagyon oda kell figyleni hogy elkeritsd őket mert midnenhonnan kimásznak

én tekim eccer átmászta a kerítést :D

2010. márc. 20. 11:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Oké vigyázok majd^^ ari lehetett...
2010. márc. 20. 15:04
 5/8 anonim válasza:
igen bele lehet tenni egyszer nekem is volt egy és beletettem de az tényleg igaz hogy átmásszák a kerítést úgy hogy vigyázz rájuk.
2010. márc. 21. 12:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem télen-nyáron a kerti tóban vannak a teknőseim, OSB lapokból van a kerítés, (hosszában kettévágva a lap)elé sövény ültetve. Valóban szeretnek kiszökni ha tudnak, főleg amikor a tojásokat akarják lerakni. Legyen nekik árnyék is (bár ha a vízben a halak kibírják, akkor nekik is jó). Amúgy a halakat levadásszák, ha megnőttek a tekik...
2010. márc. 21. 14:28
 7/8 anonim ***** válasza:
előző vagyok, azt elfelejtettem, hogy bár áttelelnek a jég alatt, csak akkor, ha legalább 80 cm a víz, különben fenékig befagyhat. Nyáron kell kirakni őket ha fűtött szobában voltak, ha teleltetve 5-10 fokon, akkor már most is mehetnek kifelé.
2010. márc. 21. 14:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm(L)
2010. márc. 21. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!