Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Mennyibe kerulnek ezek?

Mennyibe kerulnek ezek?

Figyelt kérdés

Ha egy sargafulu ekszertekit szeretnek, akkor tudomasom szerint kell neki egy UV lampa, vizmelegito, vizszuro, kaja :D , es termeszetesen egy akvaterrarium

En ahogy szamoltam ez teknos araval egyutt 20000ft korul van. De kulon kulon mdnyibe kerultek mert lehet valamit nagyon elszamoltam.

2015. okt. 15. 22:59
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Jah meg hallottam hogy a csap viz az rossz nekik a klor miadt, es h vannak ilyen vizbe teheto cuccok amitol jo lesz. AZ menyibe kerul?
2015. okt. 16. 00:13
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát csak simán felforralod a csapvizet és nem lesz klóros! :) kaja olyan ezer ft /hónap az első két évben aztán folyton növelni kell a mennyiséget mert tiszta zabagépek lesznek. Egy berendezett akvaterrárium 30000ft körül egy berendezetlen 5000ft körül. Fontos hogy nagyot vegyél h később ne nőlhe ki
2015. okt. 16. 07:13
 3/11 anonim ***** válasza:
Nőlje ki* . Uv lámpa 5000 az égő 3000/lámpa,vízmelegítő 50l-hez 6000ft,vízszűrő detto...Ja es a teki: 2500-3500-ig :) és nagyon kérlek,mivel hosszú életűek és ha megunod akkor ne engedd el mert kárt tesz az itteni fajokban!!! Inkább add egy tenyésztőnek vagy olyannak akinek kis tava van! De remélem te nem vagy ilyen! Sok sikert!! (előző vagyok)
2015. okt. 16. 07:19
 4/11 anonim ***** válasza:

Kérdező, alapkérdések:

- Mekkora kezdőakváriumra gondoltál?

- Vadonatújan veszed vagy másodkézből?

Azt ugye tudod, hogy a felnőtt tekinek olyan 200 literes akvárium kell, a mérethez igazodó felszereléssel? (Érdemes rá már most félre tenni, nehogy akkor legyél bajba, amikor kinövi a kezdőakvát.)

Nézd csak, én tőlük szoktam vásárolni, mivel ők vannak helyben: [link]

Az antiklór a legkisebb tétel, Sera Aquatant szoktam használni 100ml 1200Ft, az úgy örök élet meg egy nap. (Na jó, 110 meg 40 literes akváriumom van, 1 éve használom.)

Ha hagyod állni a vizet 24 óráig, az ugyanolyan jó, csak én a gyufás skatulyányi szobámban nem szeretnék vödröket kerülgetni :P

2015. okt. 16. 07:25
 5/11 anonim ***** válasza:

Ja igen, érdemes tudni, hogy a legtöbb gyártó barokkos túlzásokba esik a szűrő méretezését illetően. Szóval ha jót akarsz magadnak, akkor az alsó értékhatárt veszed figyelembe:

ha azt írják, hogy 120-200 literig jó, akkor egy 120 literes akva éppen eldöcög vele.

(Kivételek ez alól az Eheim külső szűrői.)

2015. okt. 16. 07:28
 6/11 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat es am en ne olyan vagok aki csak elhajitana. Akkor mindenkepp keresnek neki gazdat vagy kerskedesbe, tenyesztohoz elvinnem. Az arakt is koszonom nagyjabol en is igy szamoltam igazabol, sztem nekunk itthon egy 70 literes akvariumunk van, nem tudom pontosan.
2015. okt. 16. 11:35
 7/11 A kérdező kommentje:
Kjah es a masodkezbol dolognal a tekire ondolta, akkor azt tenyesztotol vagy kereskedesbe vennenk, csak felek mert a baratnomnek is volt teknose es 2 honapig elt, mivel fertozott vvolt a tenyeszet es mar nem udtak megmenteni
2015. okt. 16. 11:41
 8/11 anonim ***** válasza:
70liter sokmindenre elég de ékszer teknősre nem
2015. okt. 16. 13:07
 9/11 A kérdező kommentje:
Kiskoraban sem? Meddig eleg nei, hany cm es koraig?
2015. okt. 16. 13:12
 10/11 anonim ***** válasza:

Mérd le a teknős hosszát.

10 centis tekinek 40x30 alapterületű x 30cm magas akvarium kell.

20 centis tekinek 80x60x40cm kell legalább.

Ezekben már tud úszkálni.

2015. okt. 17. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!