Mennyibe kerulnek ezek?
Ha egy sargafulu ekszertekit szeretnek, akkor tudomasom szerint kell neki egy UV lampa, vizmelegito, vizszuro, kaja :D , es termeszetesen egy akvaterrarium
En ahogy szamoltam ez teknos araval egyutt 20000ft korul van. De kulon kulon mdnyibe kerultek mert lehet valamit nagyon elszamoltam.
Kérdező, alapkérdések:
- Mekkora kezdőakváriumra gondoltál?
- Vadonatújan veszed vagy másodkézből?
Azt ugye tudod, hogy a felnőtt tekinek olyan 200 literes akvárium kell, a mérethez igazodó felszereléssel? (Érdemes rá már most félre tenni, nehogy akkor legyél bajba, amikor kinövi a kezdőakvát.)
Nézd csak, én tőlük szoktam vásárolni, mivel ők vannak helyben: [link]
Az antiklór a legkisebb tétel, Sera Aquatant szoktam használni 100ml 1200Ft, az úgy örök élet meg egy nap. (Na jó, 110 meg 40 literes akváriumom van, 1 éve használom.)
Ha hagyod állni a vizet 24 óráig, az ugyanolyan jó, csak én a gyufás skatulyányi szobámban nem szeretnék vödröket kerülgetni :P
Ja igen, érdemes tudni, hogy a legtöbb gyártó barokkos túlzásokba esik a szűrő méretezését illetően. Szóval ha jót akarsz magadnak, akkor az alsó értékhatárt veszed figyelembe:
ha azt írják, hogy 120-200 literig jó, akkor egy 120 literes akva éppen eldöcög vele.
(Kivételek ez alól az Eheim külső szűrői.)
Mérd le a teknős hosszát.
10 centis tekinek 40x30 alapterületű x 30cm magas akvarium kell.
20 centis tekinek 80x60x40cm kell legalább.
Ezekben már tud úszkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!