Vannak emberek, akik irtóznak a kígyóktól. Miért? Pedig szépek.
Mindenki mástól fél. Mondjuk te nem félsz a kígyótól, de lehet félsz a magasban. Pedig olyan szép a kilátás. (lehetne mondani). Vagy félsz a sötétben. Pedig olyan megnyugtató.
Pókot, kígyókat szeretem. Viszont a lisztkukacot hiába magyaráznád milyen szép, attól ugyanúgy félni fogok tőle.
Kinek mi. Tekeregve mozog, nyálkásnak tűnik a bőre (tudom, hogy nem az, de aki még sosem fogta annak gondolhatja), furcsán néz ki, a mérgeskígyók ugranak be róluk...sok sok oka lehet.
Más az egeretől fél mert kicsi és gyorsan szalad és felszalad a ruhédba és megharap...
Én szeretem a kígyókat, de a pókoktól undorodom, mert egyszerűen nem tetszik, ahogy kinéz és kész. :D
Undorító, csúszós, megharaphat, csúszva megy, pikkelyes (tudom hogy a gyík is az de annak legalább van lába), és egyszerűen az egész állat undorító, ijesztő és irtózatos
És mielőtt leszolnátok ez az én véleményem és csak válaszoltam a kérdésre de ettől függetlenül mások szerethetik és tetszhet nekik. Csak én nem fogom túl gyakran járni a hüllőházban állatkertben:D
Kiegészítve a fentieket a félelemnek nagy valószínűséggel genetikai okai vannak. Belénk van kódolva.
Aki már nem fél a kígyóktól annak a tudata írja felül ezt a félelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!