Betegesen félek a kígyóktól? Többi lent
nagyon félek a kígyóktól, legyen az bármekkora.
nagy kertes házba lakunk, minkét oldalunkon nem lakik senki szomszéd házakba, nem is igazán fűnyíróznak, nemmesze egy erdő is van, tehát akadnak csúszómászók erre fele. nemrégiben amikor jöttem be a kapunk, ott ment el tőlem néhány méterre, nem mertem bemenni konkrétan, udvarra is nagyon ritkán megyek, nem szeretnék találkozni velük. úgy tudom félelmet úgy lehet legyőzni ha szembenézünk vele. rengeteg ismeretterjesztő filmet néztem/nézek róluk, hogy tudjam nem bántanak, már elég sok mindent tudok róluk, de mégis be vagyok tojva, állatkertbe viszont nem, talán az üveg miatt, ami elválaszt. valami ötlet, amivel segíteni tudnék ezen?
F
Na én még az állatkertben sem vagyok hajlandó megnézni őket!
Amúgy nem tudom mivel lehet ezen segíteni.
tartsál otthon párat.. nekem is van 4 gabonasiklóm meg 1 disznóorrúm :) imádnivalók... anyum is irtózott eleinte tőlük, de már semmi baja velük... még meg is meri simogatni őket:) tehát ez tényleg használ...
ui: azt azért nem szereti ha néha napján megszöknek... mert azért előfordul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!