Vízi teknőst szeretnék, de félek, hogy megunom. Ti élvezitek a társaságát/ukat?
Magadat te ismered. Ha félsz attól, hogy megunod az állatodat, akkor várj a beszerzéssel.
Ha egy állatot magadhoz veszel, akkor egy "szerződést kötsz vele", hogy amíg mindketten éltek gondoskodsz róla, jó időben, rossz időben, ha teknősök potyognak az égből, akkor is.
Ha az állathoz nincs kedved, akkora teher tud lenni, mint amekkora örömöt tud okozni, ha jó a kapcsolatotok
szerintem is várj vele.nekem a macskáim mellett van vízi tekim. jó nézni ahogy alkot,de kivenni nem igazán lehet,mivel nem teszel neki jót,stresszeled vele feleslegesen.
szerintem olyasmi mint a hal,de tovább él és aranyosabb. én tényleg szeretem nézni ,ahogy túrja az aljazatot vagy levegőt vesz,kajázik stb.
valamint egy jól berendezett akvárium a szoba dísze is lehet
de tényleg nem olyan mint az emlősök,nem fogsz tudni vele játszani meg tutujgatni.
szerintem is nézegesd boltokban/videókon a tekiket ,olvasgass utána ,hogy mekkora hely kell nekik,mit esznek stb.
és várj még vele ,ha nem vagy biztos. mert tényleg sokáig élnek,meg kell gondolni.pl ha a világ másik végére akarsz költözni jövő évben akkor nem ajánlom,mivel akkor valószínű úgyis itthon hagynád.vagy azt is kell nézni,hogy sok albérletben sem lehet.
valamint a takarítás. ha van vízszűrőd is rendszeresen kell takarítani.
maga a teknős és a dolgok hozzá drágák. de a fenttartása szerintem nagyon minimális. ezt is vedd figyelembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!