Szerintetek milyen lenne megfelelő?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Gondolkozom valamilyen hüllőn vagy kétéltűn,de nem tudom milyen faj lenne megfelelő.
Szeretném,hogy
kézhez lehessen szoktatni
és hogy egy 160x35x50cm (hossz/mélység/magasság) (akva)terrárium megfelelő legyen számára.
Előre is köszönöm a javaslatokat!:)
2015. aug. 16. 12:42
1/3 anonim válasza:
Jó nagy akváriumod van, de egy kétéltű, vagy hüllő sem szeret kézhez szokni. Számukra ez természetes-ellenes, legfeljebb eltűrik. Inkább olvass szerintem utána, hogy a különböző állatoknak milyen igényeik vannak, hogyan kell tartani őket, és az alapján döntsd el, mit szeretnél. Az internetes fórumokról többet tanulsz, mint kereskedőtől, vagy szakirodalmakból. Sok sikert!
3/3 anonim válasza:
Szerintem nappali madagaszkári gekkó lenne megfelelő. Kézhez szokik és mászkál rajtunk,de csak akkor ha már megszelidült.
Egy másik hüllő pedig a szakállas agáma amelyik szintén kézhez szokik és mászkál rajtunk.
Mindkettő élő eleséget fogyaszt,ha ez nem tetszik akkor teknős is lehet,de őket nem lehet simogatni csak etetgetni kézből és a szőnyegen másztatva akadálypályákat is lehet csinálni neki.
Ha többet szeretnél tudni róluk akkor dobj meg egy priváttal,vagy nézegess a neten!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!