Miért eszik ennyit a teknősöm? Ez természetes?
Nekem volt ékszerteknősöm 11 éven át, úgyhogy tapasztalatból állíthatom, hogy addig eszik amíg nem hány:D
De megutálhatja a kaját amit sokáig kap...növényt enyém egyáltalán nem evett pedig azt mondták, hogy salit is eszi...halat, gilisztát, bolharákot(élőben is), kecskebékát(!) halál komoly:D:D, mondjuk nem kifejlettet és kb. mindezt addig amíg nem lóg ki a szájából...azt tanácsolnám, hogy mielőtt pucolod az akváriumot az előtt kajáltasd meg és még a koszos vízbe kulázzon, így csökkenthető a takarítási idő és nem feltétlenül kell minden nap kajáltatni mert ha egyszer bezabált akkor elvan, ne feledd hidegvérű...
nem szabad neki annyi kaját adni, míg hány...
A tied még pici. Naponta kapjon, de ne olyan nagyon nagy mennyiségeket.
Előző vagyok: a teknősök mindig eljátsszák, hogy éhen halnak, ha nem adsz nekik kaját, és mindig kunyerálnak:)
Erről úgy lehet leszoktatni, hogy mindig ugyanabban az időpontban adsz neki kaját:)
nekem van teknősöm
addig eszik amíg van kaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!