AZ baj vagy természetes a pézsmateknősömnél?
Figyelt kérdés
Az a baj hogyha bármikor ránézek a terráriumra nem látom a teknőst , vagyis mindíg a bujkálója alatt van. ez természetes vagy valami baja van, SEGÍTSÉG!2011. nov. 13. 20:27
1/5 anonim válasza:
Nekem is van pézsmatekim . Neki csak egy nagy kő van az akváriumában . Ezért nem tud bujkálni . Ha a tiéd engedi hogy kézbe vedd semmi baj . Ha nem akkor depressziós :(
2/5 anonim válasza:
lehet betegség. milyen meleg vízben tartod és mit adsz neki enni? van szűrője, aljzat?
3/5 A kérdező kommentje:
1. válaszadó . megnyugtattál mert engedi gogy kézbe vegyem sőt enni is tud a kezemből! :DD
2.válaszadó kb 25 27 fokos szokott lenni a vize. hetente szoktam tisztítani.tegnap pl kitakarítottam és az a furcsa hogy többször láttam azóta. A terrárium alján kicsi kavicsok vannak. :)Olvastam a neten a betegségek jeleit de egyiket sem láttam rajta: nem homájos a szeme nem úszik ferdén meg semmi ilyesmit sem lehet észrevenni rajta. köszönöm mindketőtöknek a
2011. nov. 14. 15:19
4/5 anonim válasza:
2. vagyok. hát ha nem hideg a vize nem attól van... akkor nem tudom, lehet h csak egy társ kellene neki. még sosem figyeltem meg magányos teknős, nálunk mindig ketten voltak... de csak akkor vegyél neki társat ha elfér, és nagy az aki.
5/5 A kérdező kommentje:
okés köszi :D
2011. nov. 15. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!