Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Kaméleont hálószobában tartani...

Kaméleont hálószobában tartani okés?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy ő nem hangos, de ha beeresztem a tücsköket, és marad egy, amit nem tud levadászni, és egész este itt fog nekem ciripleni...? :D

Amúgy még olyan gondom lenne, hogy undorodok a rovaroktól. Mindentől, aminek sok pici lába van, vagy esetleg kúszik-mászik, egyszerűen fújj. Viszont a kaminak fontos az élő eleségállat, szóval mit csináljak? Sisakot kamit akarok egyébként, és nem tántoríthat el semmi sem, még a bogárundorom se, de mondjuk kézből etetni biztos nem fogom... :D

2015. jún. 22. 08:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Tudja fene engem frusztrál, ha szex vagy maszti közben ott egy állat velem egy légtérben... Volt olyan csajom, akinél ott rohangált 2 tengerimalac a hálóban én meg átmentem impotensbe...
2015. jún. 22. 08:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Kaméleon esetében nem az a kérdés, hogy hálószobában tartható vagy sem. A kérdés az,hogy tudod biztosítani neki az élethez szükséges feltételeket?

-megfelelő méretű terrárium (ami bizony nem kicsi)

-megfelelő és állandóan ellenőrzött hőmérséklet

- megfelelő dekorációk

- megfelelő ételek

Ezek után jöhet az, hogy hálószoba vagy sem, és az élő táppal etetést is meg kell szoknod. Ha ez nem megy, akkor ne akarj kaméleont.

2015. jún. 22. 09:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk a tücskök rendszeresen megszöktek és egyik csapat a konyhában a hűtő mögé költözött, a másik csapat meg valahol a szekrények alatt bujkált a szobában. Volt amikor felváltva ciripeltek, így beszélgettek egymással tök hangosan. Aztán amikor tapsoltam egyet, akkor 5 percig csend lett, majd folytatták tovább. Amikor meg előkerült egy tücsi, láttam hogy jön a földön, megfogtam halhálóval és odaadtam a kaméleonnak. A fürdőszobában volt letéve 2 vödör, és érdekes mód, hát a tücskök oda jártak inni, de volt hogy beleugrottak a vödörbe és nem tudtak kijönni. Tehát így saját magukat megfogták a vödörrel :)
2015. jún. 22. 19:39
 4/4 A kérdező kommentje:

Harmadik, én ezzel nem tudnék együtt élni, köszi az őszinte választ! :D

Első, igazából én még a családi képektől is rosszul vagyok szex közben (mennyire gáz már, hogy húgom néz vissza rám, miközben khm :D), úgyhogy valószínűleg egy élőlénytől egyenesen megbolondulnék. Vagy nem élnék nemi életet.

Harmadik, marhára nem ez volt a kérdés, napokig olvastam a kamikról, sztem elég tájékozott vagyok, és fel tudom mérni, hogy be tudom-e vállalni anyagilag, de köszi az aggódást. Tanácsolom, hogy fennmaradó szabadidődet fordíts inkább az értő olvasás elsajátítására! :D

2015. jún. 25. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!