Milyen más vitamin hüllőknek, leopárd gekkónak? Promotor 43 Áp-17
Figyelt kérdés
Sok helyen ugyanazt a szöveget átíratlanul találom, ezért igazán nem sok új infót találok két táplálékkiegészítőről, a Promotor 43 por ami vitamin és Áp 17 ásványi premix ami pedig kalciumot és foszfort tartalmaz. Ha tudtok róla valamivel többet, hogy mennyivel jobb illetve rosszabb a boltba kapható úgymond márkásabb kiegészítőknél, vagy használjátok ezeket kérlek írjátok meg. Egyik pl itt volt [link] 2010. márc. 1. 12:00
11/14 anonim válasza:
"Külön leopárdgekkós vitamin" XD Ezen szakadtam. Ekkora lehúzást. Ap 17 - Promotor 43 4:1-es arányú keverékén nőtt fel a Grandisom. Életerős, vidám, egészséges.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi a tapasztalatod:)!
2010. márc. 28. 09:47
13/14 anonim válasza:
Eddig én is a kisteki által árult keveréket használtam, de nekem nagyon messze van a boltjuk. Egyébként úgy tudom, hogy ők a promotor 43 és kalcium-karbonát 1:2 keverékét adják, viszont a kacium-karbonátot újabban csak állatorvosi rendelvényre adják. Ezért én is az ÁP17-et éa a promotor43 keveréket szeretném használni csak azt nem tudom, hogy az 1:4 arányt hogyan kell érteni? Súlyra vagy térfogatra? Egyébként a kisteki féle vitaminról mindeniki csak jót mond és viszonylag olcsó is: 400 Ft és dobozzal, ami kb 2 hónapra elég nekem (2 növésben lévő szakállas agáma)
14/14 A kérdező kommentje:
Hát az arányt úgy kell érteni, hogy 1 kanál ebből és 4 abból az mindegy hogy mekkora kanál csak ugyanazzal.
2010. máj. 31. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!