Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Milyen teknőst tarthatok együtt?

Milyen teknőst tarthatok együtt?

Figyelt kérdés
sziasztok! Van 2 sárga fülű ékszerteknősöm, venni szeretnék egy nagy terráriumot amibe a 2 tekim mellé szeretnék még legalább kettőt (lehetőleg más fajtát)milyen teknőst tehetek a sárgafülű mellé, és milyen méretű terráriumot vegyek?
2010. febr. 28. 23:11
 1/5 anonim ***** válasza:
hát ahhoz nagyon nagy akváriumot kell venned, mert a két teknősnek már szüksége van legalább 150*120*x (magasság) vagy hát hogy jó nagy legyen a terület. Szerintem a régibe rakj két kisebbet, amik kicsik is maradnak, pl pézsmateknősöket.:)
2010. márc. 2. 19:49
 2/5 anonim válasza:
Köszönöm a választ! Megfontolandó! Nem tudnál tippeket adni hogy rendezzem be az új terráriumot?
2010. márc. 2. 21:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a két sárgafülű ékszerteknős mellé raknék egy vörösfülűt és egy királyteknőst. Pézsmateki az nem tartható velük, mert agresszív. Berendezés: aljára vörös folyamikavics (nem homok), efölé úgy 10-20 centiméter víz (amennyire a terrárium engedi) és egy a víz fölé magasodó szikladarab, amire ki tudnak mászni pihenni.
2010. márc. 3. 16:07
 4/5 anonim ***** válasza:

én mocsárit tartottam együtt ékszerrel, igaz kerti tóbanm de jól megvoltak egymással

egyébként azért nem mindegy mekkorák a tekijeid..

2010. márc. 17. 20:56
 5/5 cicamano91 válasza:

sziasztok.

nekem mikor még kicsi voltam egyszerre volt 3 tekim.mind a 3 különbőző bár egykorúak voltak és egész jól elvoltak.volt ékszerteknős térkép és az a tüskés drappféleszínű.nem nagyon értek hozzá de rem tudtam segíteni. peace. :)

2010. aug. 11. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!