Szűcs Norbert Ádám kérdése:
Kisméretű gyíkféle hülllő?
Figyelt kérdés
Hello! Egy kis állaton gondolkozok mostanában, és a neten egy csomó helyen láttam hogy aranyos kis gyíkokat, gekkokat, ilyesmiket tartanak, és az lenne a kérdésem hogy tudnátok-e olyan fajtákat megnevezni, ami nem nő bazi nagyra, és aránylag olcsón lehet eltartani a többi hüllőhöz képest? szakállas agámán gondolkoztam először, de az túl nagyra nő :/2015. jún. 12. 23:10
1/5 anonim válasza:
Azért az agáma nem olyan nagy kb 40centis. :)
De ha az már túl nagynak számít, gondolkozhatsz a leopárd gekkón is. illetve nem tudom, ismered a krokdil skink-et, vagy más skink fajtájat, õk is nagyon cukik és kisebbek, mint egy agáma.
2/5 anonim válasza:
Sok gekkó van, ami nem nő nagyra. Nekem tetszik pl a sávos, vagy bármelyik nappali gekkó. Nagyon szépek.
3/5 A kérdező kommentje:
tudnátok segíteni hogyan kell eltartani egy madagaszkári gekkót? nagyon tetszik, és aranyos is :)
2015. jún. 13. 09:29
4/5 A kérdező kommentje:
vagy egyáltalán a nappali madagaszkári gekkó mekkorára nő? úgy tudom max akkorára mint kb egy gumicukros zacskó
2015. jún. 13. 09:33
5/5 anonim válasza:
Amikor hüllőt kértem azt mondták a gekkó egy idő után bunkó lesz. Most szakállas agámám van, nagyon aranyos szóval szerintem megéri ezt választani. Másrészt a gekkót nem lehet kézbevenni ha ilyen simogatós kisállatnak szeretnéd, az agámát viszont igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!