Lehet-e beteg az ékszerteknősöm emiatt?
Ne haragudj meg, hogy én nem megnyugtató választ írok. Nem hiszem, hogy egy teknős megtámadna egy nála nagyobb testű élőlényt, ami nem is tartozik a természetes zsákmányállatai közé. Tévedhetek is, de engem nem is ez izgat, mivel ha evett belőle, csak tudja mit csinál...
Viszont: A tartási körülményeket nehezen tudom elképzelni. Lavorban? Mekkora lavorban tartasz egy 30 centis jószágot? Erkélyen? Hány fokos a vize délben? És mit jelent, hogy "lehangoltnak néz ki"?
Szia, valószínűleg a teki kapta el mert nekünk is vannak tekieink aztán valamelyik meg akar enni... De amúgy az emésztőrendszere simán kibírja... Arra nem gondolsz hogy a teknősök a szabadban több napos döglött halakat is esznek mert FÉLIG DÖGEVŐK IS!!!
NEM LESZ SEMMI BAJA!!!
Kedves kérdező! A teknősnek valószínűleg nem lesz baja. Ha az állat beteg lett volna, csak akkor lehetne.
A helye viszont tényleg nem túl jó. Nem akarok okoskodni, de melegben fel kell frissíteni a vizüket..lavór se túl nagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!