Leopárdgekkó fűtését lámpával hogy oldjátok meg?
1. vagyok, az UV-t visszavonom, mert utánaolvasva sem egyértelmű, hogy kell-e neki
100W-os normál (izzószálas) izzót próbálj (nyáron 30 fokban elég egy harmad ekkora is)
tescoban most ilyen kerti akciók vannak, én vettem egy 17 centis kerámia cserepet, annak a közepe lyukas, szintén tescoban lehet kapni kerámia E27-es izzófoglalatot meg kapcsolós előreszerelt vezetéket
így már egyszerű kilegózni, fontos hogy ne műanyag legyen se a cserép se a foglalat, mert nem bírják 60W felett
bónusz: szintén lehet kapni kb 800 forintért elektromechanikus időkapcsolót, érdemes beszerezni mert a stabil nappal/éjszaka ritmus jót tesz az állatoknak, olyan 8-10 órát elég ha megy naponta (persze az embereknek is, csak mi szrunk bele :D)
ha valami nem egyértelmű akkor még délután le tudom neked fotózni, utána viszont 3 napig távol leszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!