Leopárdgekkó lámpa vagy talajfűtés?
Figyelt kérdés
Na az lenne a kérdésem, hogy a leopárdgekkónál a fűtést lámpával és talajfűtéssel oldjátok meg vagy elegendő az egyik? Az egyik barátomnak van és ő főleg a lámpát használja és az övé teljesen egészséges de kiválcsi lennek tapasztaltabb tulajdonosok véleményére is. Szeretnék venni egy leopárdgekkót, kérlek segítsetek!2015. márc. 15. 00:13
2/5 A kérdező kommentje:
Ok, és napközben elég a fűtés? (marmint amikor nem vagyok itthon a lámpát félek bekapcsolva hagyni.)
Persze hétvégén meg mikor itthon vok lámpa is lenne..
2015. márc. 15. 10:09
3/5 anonim válasza:
Én csak lámpát használok az enyémeknél.
Vettem talajfűtést, nem gagyi olcsót darabot, de nem jött be.
A homokot igaz felmelegítette bizonyos hőfokra, de a levegőt ugye nem, a terrárium hőmérsékletén meg sem látszódott, hogy ment a talajfűtés.
Szóval én inkább lámpázok, a gekkóim is jobban érzik magukat így. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Renben, köszönöm, esetleg privátban lehetne pár kérdésem még a témában? :)
2015. márc. 15. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!