Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » S. O. S. Miért csinálják ezt?...

S. O. S. Miért csinálják ezt? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Már többször láttam, h ezt csinálják, de tegnap alaposan megfigyeltem xD

Szóval van két teknősöm egy nagy meg egy kicsi(a nemüket nem tudom) és láttam amint a kicsi becsukja a szemét és- mintha halott lenne-fekszik.Ezalatt a nagyobbik a két mellső lábával öleli a fejét, meg nyúlkál a fejéhez, néha még nagyon gyorsan meg is rázza a körmeivel.És ezt csinálják egyfolytában....aztán azt is észrevettem h a nagynak miközben ezt csinálja a farkából ilyen barna valami jön ki meg be...(pfujj) ez mitől van?? vagy 5-10 percen keresztül ezt csinálják és többször is egymás után..Mi lehet ez??:O:O

2010. jan. 31. 14:56
 1/3 anonim válasza:
100%
Nyugi nem kell megijedned csak párosodnak:):)
2010. jan. 31. 15:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Télleg???:O Dejóóó:P
2010. jan. 31. 15:54
 3/3 anonim válasza:
a teknősök nemét könnyű megkülönböztetni...a nőstényeknek hosszabb a farkuk mint a hímeknek...a hímeknek kicsi van :D
2010. nov. 4. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!