Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Kaptam egy teknőst mit csinálj...

Kaptam egy teknőst mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Mit lehet neki enni adni? Mibe tartsam? Esetleg ha el akarom engedni hova vigyem?
2011. júl. 29. 14:17
 1/7 Veky ***** válasza:
2011. júl. 29. 14:20
 2/7 A kérdező kommentje:
és ha tegyük fel el akarom engedni hova vigyem?
2011. júl. 29. 14:24
 3/7 anonim válasza:
add oda valakinek akinek kell teknős...az egyik ismerősömnek kell szóval ha nem találsz olyan embert akinek kell neki is oda adhatod
2011. júl. 29. 15:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne engedd el! Az ékszerteknős nem őshonos nálunk, tehát nem szabad szabadon ereszteni, mert kiirtja az őshonos állatokat, felborítja a "rendet".
2011. júl. 29. 16:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Bármilyen állatot bevihetsz a kisállat kereskedésbe, még az árát is kifizetik. Tényleg ne ereszd el.

Vagy meg is ehetnéd.

2011. júl. 29. 22:42
 6/7 anonim válasza:

kiitrja az őshonos álaltokat? :D

Azért a teknős nem egy nagy gyilkológép :D nekem is van kettő szóval tapasztalatbol tudom :D

2011. júl. 30. 00:47
 7/7 Allatkisokos ***** válasza:
Csak hogy tisztában legyetek vele,az ékszerteknős árusítása tudtommal már illegális,bár ezt nem tartatja be senki.Kiszorítja a honos fajokat a tavakból.Sokan elengedik.Állatkereskedésbe nem vesznek be állatot betegségek,stb. miatt.Semmiképp se engedd el,az expressz.hu oldalon sok ember fogadna be teknőst,nem is akármilyen helyere kerülnének.
2011. júl. 31. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!