Sárga fülű ékszertekihez ha rakok be valamilyen díszhalat akkor le fogja vadászni őket? Ha igen lehet baj simán jó etetési módszer?
Figyelt kérdés
2014. nov. 28. 18:27
1/7 anonim válasza:
Lehet, hogy lefogja, de például az enyém emlékszem félt a guppiktól :D, pedig kajának szántam neki őket.
2/7 anonim válasza:
Én kajának adtam a négy darab tekimnek élő guppikat és xifókat nyár elején, hát most nem hogy kevesebb van hanem az eredeti mennyiség többszöröse, lusták levadászni őket :/ kipróbálta hogy 4 napig nem kapnak kaját de inkább éhen halnának minthogy vadásznának nem tudok mit csibálni ezzel a sok xifóval és guppival
3/7 A kérdező kommentje:
Szóval akkor nem olyan jó ötlet:s kár.. pedig látványos lenne:D
2014. nov. 28. 22:26
4/7 Kematox válasza:
Az én teknősöm simán levadászott mindent ami az akváriumába került.
5/7 A kérdező kommentje:
És milyen halakat raktatok be?:)
2014. nov. 30. 13:11
6/7 anonim válasza:
Nalunk guppit igen! Meg vitorlas halat is kemenyen el fogyasztott :D Durva volt :D
7/7 A kérdező kommentje:
nálam már vagy 3-4hónapja élnek a zebradániók.:D
2015. ápr. 5. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!