Hogyan tudnék vad tücsköt fogni a gekkómnak? Valami módszer rá?
Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 17:36
1/11 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=v1dkgIxk0pM
Ez beválik! Garantálom :) És nem utolsósorban kitűnő gyerkőcelfoglalási módszer..
2/11 anonim válasza:
Ja és amit bedugsz rudat nem kell benyomni, csak húzogatni a földön a tücsöklyukban
5/11 anonim válasza:
rágógumit egy hurkapálcika végére, és keresel lukakat a földben, aztán bedugod és ráragad a tücsök.
6/11 anonim válasza:
Gyerekkoromban mindíg a mezőn hosszú szalmaszálat dugtam a lyukba lazán és rövid idő mulva a tücsök rákapaszkodott, akkor szép lassan kihúztam és villámgyorsan dunsztosüvegbe tettem. Ritka volt hogy nem sikerült.
7/11 anonim válasza:
ezek jó módszerek de vigyázz a vad tücskökkel mert betegségeket hordozhatnak és baja lehet tőle (tapasztalat)
8/11 Platypus válasza:
A vadon fogott rovaroktól könnyen össze lehet szedni egy kellemes kis féregfertőzést, a helyedben nem próbálkoznék vele. Sáskát fogni amúgy egyszerűbb, kell egy rovarháló amit megsuhogtatsz a fűben és egy mozdulattal egy tucatot be lehet gyűjteni.
10/11 anonim válasza:
Én pontosan úgy tudom, hogy a vadon befogott tücsök sokkal egészségesebb, mert olyan tápanyagok vannak benne amit a boltban vett szaporított tücsökben nem találsz meg.
Ha tehetem én is inkább azt adok az én kis szépségemnek, és soha nem volt tőle semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!