Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Hol találok ingyen kaméleont...

Hol találok ingyen kaméleont felszerelésset?

Figyelt kérdés
aki tud adjon linket pls.

2014. nov. 22. 19:53
 1/6 anonim válasza:
Ez egy elég ritka és értékes állat, ingyen nem hajigálják hozzád sehol.
2014. nov. 25. 12:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Igyen max. az álmaidban találsz :)
2014. nov. 26. 21:09
 3/6 anonim válasza:
SEHOL!
2014. dec. 3. 20:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Egy kicsit számszerűsítve. Kaméleontartás:

-maga az állat, fajtól függően átlagosan 20.000ft

-IGÉNYES nevelőterkó berendezve háttérrel 20.000ft

-végleges IGÉNYES nagyterkó berendezve hátterestől 50.000ft

-uvb izzó 5.000ft

-melegítőizzónak jó egy mezei villanykörte

-nem sera vagy akármilyen más szar, hanem MINŐSÉGI vitaminpor és kalcium+d3 por összesen 10.000ft

-apróságok pl spriccoló, időkapcsoló, eleségállattároló, csipesz stb MINIMUM 5.000ft

Összesen több, mint 100.000ft. Ennyit nem fog senki ingyen neked odaadni. Persze "meg lehet úszni" fele ennyiből is, de olcsó húsnak híg a leve.

2014. dec. 26. 00:32
 5/6 anonim válasza:

Sőt 1 millió nem ?? Nekem is van kaméleonom a ELADOKAMÉLEON.HUn vettem (nagyon jó tanácsokat latnak el , sőt nagyon szépek , egészségesek a kaméleonok ) ...

A kaméleon -5000 ft

Terrárium - 10500ft

Lehet kapni ott mindent ,, / növényeket / eleségállatokat /vitamint / hömérő / páramérő / autómatikus lámpa lekapcsolót / lámpát / STB

Az összes minden 40.000 ft volt

2015. jan. 17. 21:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor te sisakost vettél. Nézd meg, hogy mennyibe kerül egy párduckaméleon (kb 30ezer) én vannak ennél többször drágább fajok is. Terkóból meg vehetsz olcsón, de az ebben az esetben is szarabb.
2015. febr. 10. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!