Ékszerteknős vagy A vörös- és sárga fülü vagy olyan ami ki bírja a telet a jég alatt.. ! van már benne 1 teki 2 éve és ki bírta ő is a jég alatt , persze léket kell csinálni állandóan ! hát jó lenne ha 5 db lenne vagy még több is ! jó lenne olcsón de ha 800 vagy 1000 ft az se baj ..de túl sokat nem tudok érte ki adni !
800-1000 Ft nekem már igen igen olcsónak számítana. Neked szívós teknősökre van szükséged, amik kerti tóban nevelkedtek. Sajnos félő, ha háztól vagy esetleg kereskedéstől veszel ahol télen nyáron egy akiban volt a meleg szobában, egy hirtelen váltással elpusztulna télen a tóban, mert nem volt képes akkumulálódni a viszonyokhoz. Javaslom, hogy adj fel hirdetést akár az akvarista.hu-ra is, hogy kerti tavadba keresel, szintén kint tartott de megunt teknősöket, amik már jól alkalmazkodtak a kinti körülményekhez és pár évesek megvannak. "Felvásárlási árat" is írj mellé, de persze hagyd meg a kiskaput, hogy az ár megegyezés tárgyát képezi. A mocsári teknős beszerzésétől tiltanálak.
2013. máj. 7. 13:16
3/8 A kérdező kommentje:
kösza kommenteket ! de lehet már látni 1500-2000 ért kkisebb tekiket ! szóval ha vennék 10 db-ot akkor szuerintem le lehetne alkudni 1000 ft-ra !!
2013. máj. 7. 14:28
4/8 anonim válasza:
Kis 50 Ft-os nagyságúakat lehet. Csak azok a picik nem biztos, hogy átvészelik a telet. Viszont érdekes módon kereskedésekben láttam már 2-3000 Ft-ér több éves teknősöket is amik a te szempontodból jobbak lennének. Azok méretükhöz képest azért ilyen olcsók, mert a legtöbb ember a kicsiket keresi arra van kereslet, a nagyokat pedig nem tudja hova tenni. Az állatkereskedésekbe gyakran adnak be nagyokat érdeklődj ilyen helyeken is.
2013. máj. 7. 14:32
5/8 anonim válasza:
Sokan akarnak megszabadulni akváriumban túl nagyra nőtt teknőseiktől akár ingyen. Nézelődj apródon, jófogáson, vaterán! :)
2013. máj. 7. 19:31
6/8 A kérdező kommentje:
nem tudom el képzelni 50 ft-os.. nem lehet h el írtad? mert az nagyon kevés ! és igen meg nézem vaterán meg ilyen oldalakon ! De az a baj hogy 2-3 ezer 1 db nagyobb.. nekem meg jobb lenne 10 db kisebb azt inkább 1-2 évet ufgy csinálnám hogy amire be fagyna a tó a kis tekiket be hoznám hogy ne haljank meg !
2013. máj. 7. 21:01
7/8 anonim válasza:
Az 50 Ft-ost azt a méretére írtam. Akkora a teknős mint egy 50 forintos magyar pénzérem. Általában kereskedésekben ilyeneket lehet kapni 1500-2000-2500 forintért.
Tehát nem az árat akartam ezzel kifejezni, hanem csak a méretet. Véletlenül félreértelmezted. A Vaterán látodd áraid reálisak, gondolj bele, hogy 2-3000 Forintért kapsz egy olyan teknőst, amire már nem kell éveket világítanod, nem kell nagyon a hőmérséklettel bíbelődnöd, 3-4 évnyi kajálást megoldanod és sorolhatnám.
2013. máj. 8. 09:46
8/8 A kérdező kommentje:
igen,igen teljesen igazad van !!! így bele gondolva.. !!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!