Faágat szeretnék betenni hüllő közé. Hogyan fertőtlenítsem le az ágat h ne maradjon se gomba se penész se akármi mérgező cucc?
Nene! Vegyszereket még véletlenül se, akkor inkább tedd be piszkosan! Ha kissebb az ág mindenképpen kifőzés, ha nagyobb és nem tudod kifőzni csomagold be és tett be a fagyasztóba,az minden kis rovart kinyír ami belemászott a fába és meg tudná rágni a kis jószágod..(azért kell becsomagolni mert ha fagyasztóba teszed és HA elkezdenek kimászni a rovarok, ne legyen tele a mélyhűtő rovarokkal)
Köveket néha csak jól átmosom forró vízzel és be a mikróba egy rövid időre..fát óvatosan mikrózd mert megég,megbarnul esetleg kigyulladhat..
Az elektromos sütőkben beállítható 80-120 Cfok. Ezen a hőmérsékleten néhány óra alatt minden rovar, gomba, baci elpusztul (magasabb hőmérséklet -> rövidebb idő). Ha nagyon biztos akarsz lenni a dolgodban, akkor egy nap után ismételd meg (addigra kikelnek a még esetleg megmaradt spórák is).
De azt nem értem, hogy miért kell egy hüllőnek sterilizált faág. Hiszen a (főként meleg, párás) levegőből rövid idő alatt újra felszed bármit...
hy én görcsös vagy csavart fűzfát háncsoltam le és mikor megszáradt a fa beraktam semmi baj nem lesz
nem muszáj egybe több darab is jó összekötve vékonyabb vastagabb
már lefotozni nem tudom mert elajándékoztuk rokonnak de évekig jo volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!