Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » A leguán tudja változtatni a...

A leguán tudja változtatni a színét?

Figyelt kérdés
Szeretnék leguánt venni.A tartásról etetésről már kellően informált vagyok de nem tudom hogy a zld és vrs leguán kzt mia külnbség és mekkorára nőnek meg maximum és mennyi az átlagos életkoruk.Valamint azt olvastam ha kihűl akár sötét barna,fekete lesz.Illetve honnan szerezzem be? Bébi leguánt érdemes vásárolni?Vannak tenyésztők?
2014. aug. 20. 20:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Most már minden világos velük kapcsolatban. :) Már csak kéne egy bébi zöld leguán ami hím.Lehet idővel ha ráérzek beszerzek egy nőstényt hátha lesznek kicsik.Köszönök minden választ most már belemerek vágni akár a vásárlásba hisz nem olcsó állatkák.
2014. aug. 20. 21:37
 12/16 anonim ***** válasza:
2 állatnak már kevés lenne a helyed, és a kicsiket is el kell helyezni. Szerintem csak egyet tarts. Leguánt pedig semmiképp ne kereskedésből vegyél, hanem tenyésztőtől.
2014. aug. 20. 22:10
 13/16 A kérdező kommentje:
Sajnos egy tenyésztőt sem ismerek vagy tudné felhívni.Mjad utána nézek hátha akik tartanak tudnak segíteni ebben.
2014. aug. 20. 23:26
 14/16 anonim ***** válasza:
Az Agámafarmnál szokott lenni néha szaporulat, Terraplázán is biztosan lesz.
2014. aug. 21. 16:15
 15/16 anonim ***** válasza:
Megtaláltam a párásítógépet: [link]
2014. aug. 21. 16:54
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2014. aug. 21. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!