Mit csináljak a teknősömmel?
Figyelt kérdés
Sárgafülű ékszerteknős, 2,5 éves
Egy nap alatt büdös, barna, zavaros vize lesz, elviselhetetlen szaggal. Emellett annyit eszik, hogy már kisebb vagyont költök rá. Ha nem adok neki mindennap este sok kaját, akkor szétveri az akváriumot, amiből már kiszedtem minden kelléket, mert csak szétszedte őket.
Sokan azt mondják tüdőbetegséget fogok elkapni a szagától.
2014. aug. 4. 09:54
1/5 anonim válasza:
Szűrőberendezés. Nekem olyan szépen szűri a cucc a 300 literes akváriumot, amiben teknős lakik, hogy fél évig kristálytiszta a víz, úgyhogy valamit nagyon rosszul csinálsz. Nem a teknőst kell szidni, hanem magadat. Szóval el kell menni venni igényes, normális, nagy teljesítményű szűrőt.
2/5 anonim válasza:
ja, és minden rutinosabb teknőstartó külön edényben eteti az állatot.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem szidtam a teknőst, és külön etetem.
2014. aug. 4. 15:13
4/5 anonim válasza:
ha külön eteted, fogalmam sincs, mitől olyan a vized. szűrő.
5/5 anonim válasza:
szűrő, víztisztító tabletta, és kellő mennyiségű víz
mennyi az a sok kaja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!