Vas megyében eladó bébi gabonasikló? Esetleg 80x40x40 vagy 70x30x30 terrárium/akvárium?
Szeretnék végre egy gabonasiklót.Sárváron lakom, Vas megyében keresek.Bébi érdekelne a leginkább,mert az olcsóbb,mint egy felnőtt.Esetleg egy Vas megyei tenyésztőt tudtok javasolni? Szombathelyen egyik állatkereskedésben 12.000 forint volt egy felnőtt,de én mindenképp bébit szeretnék.
A másik meg hogy eladó terrárium is érdekelne.Lehetőleg 80as vagy 70es hosszal,10.000 forint környékén.Ebben a méretben akár akvárium is érdekel,úgyis én csinálom a hátterét a terkónak.
Nagyon szépen köszönöm,ha valaki tud segíteni!:)
Szia! Én is sárvári vagyok és pont ebben a helyzetben vagyok. A közelben ezt az egy tenyésztőt találtam, de a weblapjuk elég régen frissült, úgyhogy nem tudom foglalkoznak-e még ezzel.
Ekkora terráriumot, ennyiért max használtan tudsz venni. Nézz körül olx-en, vagy jófogáson.
Szia:) Körülnéztem már,de nem találtam a közelben se siklót,se terkót:(
bejelölsz facen,és beszélünk erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!