Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Mi a baja? Hogy tudom gyógyítani?

Mi a baja? Hogy tudom gyógyítani?

Figyelt kérdés
Teknősöm egy ideje fura, olyan bugyborékoló hangot adott ki. Volt, hogy éjjel felkeltem rá. És most már megy a hasa is. Orvoshoz vinni drága, csak 3000 ft h megnézze. Házilag lehet gyógyítani valahogy? Vagy akárhogy! Köszönöm a válaszokat!
2010. jan. 9. 21:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Vidd állatorvoshoz!Mi se szórjuk össze vissza a pénzt de ha egy állat beteg akkor mindenképpen el kell vinni.Ezt nem lehet házilag gyógyítani.
2010. jan. 9. 22:43
 12/15 A kérdező kommentje:

" ha nem lépek gyorsan a rühes dögnek vége" ez nagyon tetszett XD

vissza a témára. Zsebpénzem van, anyagilg le vagyunk csúszva... 10 éve van nálam, mindene megvan. 3.-nak; az állatkereskedés, ahol vettem anno, már rég megszűnt.. :S máshol nem nézik meg? Nem szeretném, hogy elpusztuljon..

köszönöm a válaszokat nektek is!!

2010. jan. 9. 22:48
 13/15 anonim ***** válasza:

22:36 vagyok : érdeklődj a környezetedben, hogy ki a legnormálisabb állatorvos, aztán ha sikerült kiválasztani, akkor hívd fel, hogy ez van, fizetni nem tudsz, de nagyon aggódsz, hogy mi lehet, mit tud ajánlani. Valószínűleg vágni fogja, hogy mi baja lehet a csöpp jószágnak és ha van valami házi gyógymód, akkor megmondja telefonon is.

A szüleiddel próbáltál erről a dologról beszélni?

2010. jan. 9. 23:01
 14/15 anonim ***** válasza:

ha tíz éves teknősöd van, sztem ne kockáztass, egy ilyen teknős már komoly érték...

az én patkányom fél óra alatt pusztul el hétvégén éjszaka, esélyem se volt orvoshoz vinni, de ha megtehettem volna, nem késlekedem.

2010. jan. 9. 23:10
 15/15 anonim válasza:
0%
Azonnal vidd el orvoshoz, ne legyél zsidó hogy 3000 forintot sajnálsz egy életért. Amennyiben nem teszed meg remélem egy korház előtt fogsz megdögleni.
2010. márc. 27. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!