Mi a baja? Hogy tudom gyógyítani?
" ha nem lépek gyorsan a rühes dögnek vége" ez nagyon tetszett XD
vissza a témára. Zsebpénzem van, anyagilg le vagyunk csúszva... 10 éve van nálam, mindene megvan. 3.-nak; az állatkereskedés, ahol vettem anno, már rég megszűnt.. :S máshol nem nézik meg? Nem szeretném, hogy elpusztuljon..
köszönöm a válaszokat nektek is!!
22:36 vagyok : érdeklődj a környezetedben, hogy ki a legnormálisabb állatorvos, aztán ha sikerült kiválasztani, akkor hívd fel, hogy ez van, fizetni nem tudsz, de nagyon aggódsz, hogy mi lehet, mit tud ajánlani. Valószínűleg vágni fogja, hogy mi baja lehet a csöpp jószágnak és ha van valami házi gyógymód, akkor megmondja telefonon is.
A szüleiddel próbáltál erről a dologról beszélni?
ha tíz éves teknősöd van, sztem ne kockáztass, egy ilyen teknős már komoly érték...
az én patkányom fél óra alatt pusztul el hétvégén éjszaka, esélyem se volt orvoshoz vinni, de ha megtehettem volna, nem késlekedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!