Mi a baja? Hogy tudom gyógyítani?
de ez most nem az jelenti h nem szereti..
csak ha lehet házilag gyógyítani akkor minek kidobni 3000-et? egyébként szerintem is vidd el
3. vok
amikor régen voltak tekijeim akkor az enyémnek is volt baja(nem ilyen) akkor először elvittük az állatkereskedőhöz ahol vettük hogy szerinte mi lehet , és szerencsére rendbe is tudta hozni(egy időre...:( )
szal ha gondolod akkor kérdezzétek meg ott is ahol vettétek , de azért mégis az állatorvos lenne a biztos
:)
Nem kivánok bele okoskodni, mert nem tudom mi baja lehet a teknősödnek, csak elmesélek egy történetet, aztán mérlegelj.
Mi hárman élünk itthon : az asszony, a macskánk és én. A fő kenyérkereső és pénzbeosztó én vagyok, mert a párom csak majdhogynem munkanélküli. A pénzt nagyon fukarul kezelem, mert kevés van és nagyon igyekszek spórolni, ez gyakra konfliktus forrás, olyan szinten cigánykodok néha. Történt egyszer, hogy amikor haza értünk, egy nagy vértócsát találtunk a fürdőkádban, ami a cicánkból jött ki. Utána kerestem az interneten és tudtam, ha nem lépek nagyon gyorsan, a rühes dögnek vége. Az asszonynak meg sem mertem mondani, milyen beteg az ő kis csincsi cicácskája. Másnap délelőtt felnyaláboltam a makkát és bár mintha a fogamat húzták volna, elvittük egy barátommal egy nálunk jó hírű klinikára. Nem fizettem sokat, nem is keveset, de mintha a fogamat húzták volna, abban a hónapban nem sok pénz maradt ennivalóra, de valahogy csak kigazdálkodtuk.
A szőrös dög azóta is él és virul, de akkor, ha neki állok azon gondolkozni, hogy vajon mennyibe kerülhet az állatorvos, valószínűleg nagyon gyorsan elpusztult volna szegény.
Remélem vagy így, vagy úgy, de meggyógyul a teknősöd.
Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!