Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Mi a baja? Hogy tudom gyógyítani?

Mi a baja? Hogy tudom gyógyítani?

Figyelt kérdés
Teknősöm egy ideje fura, olyan bugyborékoló hangot adott ki. Volt, hogy éjjel felkeltem rá. És most már megy a hasa is. Orvoshoz vinni drága, csak 3000 ft h megnézze. Házilag lehet gyógyítani valahogy? Vagy akárhogy! Köszönöm a válaszokat!
2010. jan. 9. 21:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
4%
Ha sajnálod rá a pénzt, akkor hagyd nyugodtan felfordulni...
2010. jan. 9. 22:05
 2/15 anonim ***** válasza:
6%
Orvoshoz kell vinni ,különben meghalhat!Ha sajnálod rá a pénzt ,minek veszel állatot?Szegény teknős k*vára szeretheted ha hagyod meghalni.
2010. jan. 9. 22:07
 3/15 anonim ***** válasza:
48%
pedig ehhez állatorvos kell !
2010. jan. 9. 22:08
 4/15 anonim ***** válasza:
94%

de ez most nem az jelenti h nem szereti..

csak ha lehet házilag gyógyítani akkor minek kidobni 3000-et? egyébként szerintem is vidd el

2010. jan. 9. 22:10
 5/15 A kérdező kommentje:
első három válaszolónak: köszi a kommentet. pont ez kell nekem, komolyan? Miért kell beugatni?? am se ez volt a kérdés, h szeretem-e vagy sem. utolsónak: köszönöm, hogy normálisan válaszoltál, többieknek ez meghaladja a képességét.
2010. jan. 9. 22:13
 6/15 A kérdező kommentje:
Bocsánat, a harmadik válaszoló is normális volt!! utolsó kettőnek köszönöm szépen!!!
2010. jan. 9. 22:14
 7/15 anonim ***** válasza:

3. vok

amikor régen voltak tekijeim akkor az enyémnek is volt baja(nem ilyen) akkor először elvittük az állatkereskedőhöz ahol vettük hogy szerinte mi lehet , és szerencsére rendbe is tudta hozni(egy időre...:( )

szal ha gondolod akkor kérdezzétek meg ott is ahol vettétek , de azért mégis az állatorvos lenne a biztos

:)

2010. jan. 9. 22:20
 8/15 anonim ***** válasza:
49%

Nem kivánok bele okoskodni, mert nem tudom mi baja lehet a teknősödnek, csak elmesélek egy történetet, aztán mérlegelj.

Mi hárman élünk itthon : az asszony, a macskánk és én. A fő kenyérkereső és pénzbeosztó én vagyok, mert a párom csak majdhogynem munkanélküli. A pénzt nagyon fukarul kezelem, mert kevés van és nagyon igyekszek spórolni, ez gyakra konfliktus forrás, olyan szinten cigánykodok néha. Történt egyszer, hogy amikor haza értünk, egy nagy vértócsát találtunk a fürdőkádban, ami a cicánkból jött ki. Utána kerestem az interneten és tudtam, ha nem lépek nagyon gyorsan, a rühes dögnek vége. Az asszonynak meg sem mertem mondani, milyen beteg az ő kis csincsi cicácskája. Másnap délelőtt felnyaláboltam a makkát és bár mintha a fogamat húzták volna, elvittük egy barátommal egy nálunk jó hírű klinikára. Nem fizettem sokat, nem is keveset, de mintha a fogamat húzták volna, abban a hónapban nem sok pénz maradt ennivalóra, de valahogy csak kigazdálkodtuk.

A szőrös dög azóta is él és virul, de akkor, ha neki állok azon gondolkozni, hogy vajon mennyibe kerülhet az állatorvos, valószínűleg nagyon gyorsan elpusztult volna szegény.

Remélem vagy így, vagy úgy, de meggyógyul a teknősöd.

Sok sikert hozzá!

2010. jan. 9. 22:36
 9/15 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok!

Itt találsz teki betegségeket :

[link]

2010. jan. 9. 22:38
 10/15 anonim ***** válasza:
azért az tényleg igaz,hogy az állatok tartása bizony egyéb költségekkel is járhat.én a hörcsögömet is elvittem például dokihoz,2-szer műtötte meg,cisztája volt.Igaz,nem kért semmit érte.A véleményem pedig az,hogy el kell vinni orvoshoz,mert lehet,hogy nagy baja van...
2010. jan. 9. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!