Az ékszerteknősöm nem eszik még pici és amikor odaadom neki a kaját fél. és vagy behúza magát bebujik a napozója alá. Meg sem harap még nem is láttam nyitva a száját. Mondjátok meg mondani hogy etessem?
Amíg kicsi nem szabad aludnia!Nincs elég tartalék a páncéljuk alatt, így tavaszig meg halnának kaja nélkül.Vidd el dokihoz! Adjon neki egy szurit. De csak egyet, ne többet!(Vannak dokik akik erőltetik a heti több szurit, mert nem értenek a hüllőkhöz, elfelejtik, hogy milyen lassú az anyagcseréjük.2 hét is eltelhet mire látod annak az injekciónak a hatását.) És fűtőszálat neki, mindenképp!Min.:25fok legyen nála!Enni pedig; fagyasztott hal és marhaszív mix, nem mindenféle szárított kutymurutty! Szorítok a tekcinek, hogy meggyógyuljon =)
Üdv: 2 mór és egy pézsma teki gazdija
Fél... Rakd a víz tetejére az ételt, eseteg pont felé... Aztán menj távol az akváriumtól, maradhatsz a szobában, de nem fog foglalkozni veled, ha nem felette állsz...
Nekem egy király és egy vörösarcúm van :D
Nekem ez bejött, és egy idő után megszokta, hogy ha kaját kap, akkor én is ott vagyok... Azért még félnek a kezemtől, de sokszor meg is harapnak xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!