Muszály bele vennem?
Figyelt kérdés
Holnap szándékozok teknőst venni! az állatkereskedésbe volt a vizbe vízmelegitő!És azt nekem muszály vennem bele?és ha igen milyen árba vannak ezek?2010. jan. 4. 12:03
1/5 anonim válasza:
Nem olyan drága,de arra nagyon figyelni kell,hogy mekkora akváriumba milyen erősségüt veszel. Nekem volt a teknőseimnek és általában hozzá bújtak. De olyat is ismertem,aki felforralta szerencsétlent. Mindenképp vegyél neki melegítőt és a legjobb ha két teknőst veszel,mert egyedül nem olyan jó nekik. Ja és nekem volt egy napozókővük is,mai felett egy lámpa volt,imádtak sütkérezni:) Jó teknős tartást!
3/5 anonim válasza:
-Hát ha azt szokták meg, szerintem kéne.A Petneten láttam 4000-től.
4/5 anonim válasza:
Muszáj egy vízmelegítő.A legkisebb 3000Ft-tól van
5/5 anonim válasza:
Nekem nincs a vizben melegito, de vettem nekik olyan lampaegot, ami hot sugaroz.Rairanyitom a kovukre, es az alatt is tok jol tudnak napozni.Es a vizet is felmelegiti.Ezt is az allatkereskedesben lehet kapni, es sztem olcsobb mint a vizmelegito.Csak arra kell vigyazni, hogy ne legyen kozel hozzajuk, mert nagyon meleg am, eleg egy 40 wattos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!