Az Exo Terra vitamin és kalcium porok jó minőségűek?
Figyelt kérdés
Kezdő sisakos kaméleon tartó vagyok. Nem tudom, melyik jó márka. A mai nap rám sóztak a helyi díszállatker.ben egy T-rex nevű valamit sisakos kaméleon vitaminpor néven. A dobozra gyárilag írt (angol) szöveget egy utólag rárakott cimke takarta el, amin ez állt: "Kaméleon táp". Megvettem, hazajöttem, kibontottam. Nem por, hanem kis golyócskák/"granulátumok". Letéptem a magyar címkét és lefordítottam az angolt. Tücsköknek kell adni... Szóval ennyire nem értek hozzá, még. Légyszíves írjatok még jó vitaminPOR és kalciumPOR márkákat, konkrét készítményeket kaméleonoknak. Köszi2014. jún. 11. 21:59
1/1 anonim válasza:
Sera Reptimineral C
Én ezt használom, igaz nem kaméleonnak hanem varánusznak, de minden hüllőnek jó. A lényeg, hogy tárold hűtőben, így lassabban bomlanak le benne a vitaminok. Ja, és a vitaminpor mellett még külön kalciumport is használj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!