Megeszi- e teknos az aranyhalat?
Figyelt kérdés
Van ket teknosom, felevesek es kb 6-7 cm hosszuak.Valahol olvastam, hogy neha lehet adni nekik pici elo halakat is, hogy kieljek a vadaszosztoneiket az akvariumban.Egy ismerosom hozott is ket halat, de nem olyan kicsik, kb.3-4 cmsek.Betettuk oket a teknosokhoz, de nem csinalnak veluk semmit, nezegetik oket meg neha megszaglasszak, de ennyi.Szerintetek maradhatnak a halak veluk egy helyen, vagy attegyem oket valahova mashova-nem mintha nagyon lenne hely, de nem akarom, hogy kesobb bantsak oket-marmint ha egybol levadassza es megeszi az nem baj, de nem akarom, hogy sokaig szenvedjenek szegenykek.vagy benn lehetne oket hagyni veluk?Eddig ugy tunik, hogy elvannak bekeben.2009. dec. 31. 11:46
11/13 anonim válasza:
Én is próbálkoztam már élő hallal szerintem teknősfüggő :D Az enyém évekig kishalakkal lakott és nem bántotta őket (aztán a macska igen). De szerintem ha most nem eszik meg őket akkor már nem fogják.
12/13 anonim válasza:
Az aranyhalat biztos hogy nem fogja bántani. Ha élő hallal akarod táplálni arra ott a guppi. Nem drága hal, ha olyan heylen veszed.
Mondjuk én nekem is van teknősöm, meg halam is két külön akváriumban. Nem lenne szívem odaadni egyik halamat se, se amit épp most hoztam állatkereskedésből. Hisz ő is csak élőlény...
13/13 A kérdező kommentje:
Hat, megettek oket.....:-S
2010. febr. 16. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!