Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Megeszi- e teknos az aranyhalat?

Megeszi- e teknos az aranyhalat?

Figyelt kérdés
Van ket teknosom, felevesek es kb 6-7 cm hosszuak.Valahol olvastam, hogy neha lehet adni nekik pici elo halakat is, hogy kieljek a vadaszosztoneiket az akvariumban.Egy ismerosom hozott is ket halat, de nem olyan kicsik, kb.3-4 cmsek.Betettuk oket a teknosokhoz, de nem csinalnak veluk semmit, nezegetik oket meg neha megszaglasszak, de ennyi.Szerintetek maradhatnak a halak veluk egy helyen, vagy attegyem oket valahova mashova-nem mintha nagyon lenne hely, de nem akarom, hogy kesobb bantsak oket-marmint ha egybol levadassza es megeszi az nem baj, de nem akarom, hogy sokaig szenvedjenek szegenykek.vagy benn lehetne oket hagyni veluk?Eddig ugy tunik, hogy elvannak bekeben.
2009. dec. 31. 11:46
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Es meg annyit, hogy "pszichesen" nem zavarhatja a teknocoket, hogy alberloik vannak?:-)
2009. dec. 31. 11:53
 2/13 anonim válasza:
Szijja, szerintem nem baj, ott lehet... Én is probálkoztam egy kisebb hallal , de szabályosan menekültek előle (akkoriban enyim is félévesek voltak:D)
2009. dec. 31. 12:02
 3/13 anonim válasza:
Én rendszeresen adok élő halat a teknősnek,mert így egészségesebb.Szerintem.A teknős ragadozó!!!Viszont ilyenkor télen lelassul a szervezete.Sokat alszik,keveset eszik.Lehet,hogy csak tavasszal fogják elkapni a halaidat.Tehát ha nem sajnálod a halat,az értékét,és a teknős érdekeit nézed,akkor hagyd bent.3 éves teknős(Béla) gazdája
2009. dec. 31. 12:20
 4/13 A kérdező kommentje:
De az nem gaz, hogy a halak majdnem akkorak, mint a teknosok?ugy is elkapja?
2009. dec. 31. 12:27
 5/13 A kérdező kommentje:
12:20as, es milyen fajtaju halat adsz nekik?
2009. dec. 31. 12:52
 6/13 anonim válasza:
Adtam már neki bölcsőszájú sügért is,mert döglődött a hal (öreg volt),de a nagy hallal az a baj hogy több nap amíg megeszi és így elég gusztustalan az akvárium.Egyébként bemegyek a kereskedésbe és megkérdezem melyiket ajánlja.50-100ft/db Veszek 3-5db-ot.Kiveszem a teknőst,hogy magukra találjanak a halak és csak utána mehet a buli.
2009. dec. 31. 13:23
 7/13 anonim válasza:
Nem eszi meg az (ékeszer)teknős az aranyhalat nekem is volt benne!(5 éves teknős gazda)
2010. jan. 1. 01:38
 8/13 A kérdező kommentje:
szoval akkor valogat a fajtak kozt is....
2010. jan. 1. 03:03
 9/13 anonim ***** válasza:
Szia nekem is van egy ékszertekim ez is féléves körül lehet!Vettem neki egy halat és 1 hónapig bent volt a hal mert nem akarta megenni és a másiknap már nem volt ott a hal!Pedig tök jól elvóltak!1.-nek azt hittem meghalt de nem volt benne az akváriumba amikor kitisztítottam szal a teknős megette!Szia!=):D
2010. jan. 3. 09:29
 10/13 anonim ***** válasza:
A méret a baj! Akkorára fog vadászni amekkorát be is tud kapni!Különben ha közel ugyanakkorák a halak, ha neki is állnak megfogni, hosszas csócsálás után pusztulnának csak el a halak méretükből adódóan. a kicsit meg elkapja és lenyeli.
2010. jan. 7. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!