Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Mi baja lehet a teknősömnek?

Mi baja lehet a teknősömnek?

Figyelt kérdés
2 éves nőstény teknősöm már nagyon régóta nem eszik,de most már nem is próbálkozok vele,mert csak elázik.Ma azért még egyszer raktam be neki,egyszer teknős-müzlit,utána meg rákot,mindkettőbe beleharapott,majd kiköpte.Ez csak télen van? Alszanak valamiféle téli álmot,vagy télen lelassul a szervezetük???És mit csináljak,hogy elfoglalja magát? Egy teknős mit csinál unalom ellen? Mindig attól félek,hogy nagyon unatkozik.Ki szoktam venni,akkor futkározik.Meg odarakom neki az asztali lámpámat,és sütkérezik a köveken.Nincs nagy akváriuma,de mégis nagyon gyorsan megbüdösödik,kialgásodik...Egy átlag teknősnek mennyi víz kell? Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
2009. dec. 23. 13:57
 1/7 anonim válasza:
lehet hibernál ienkor elbújnak nem esznek :)
2009. dec. 23. 14:15
 2/7 A kérdező kommentje:
-.-" :D ezzkéssz :D
2009. dec. 23. 14:49
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem is így vannak a teknőseim.. nem esznek ősz óta. biztos így van rendjén.
2009. dec. 23. 15:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Gyerekek! Az internetet nemcsak hülyeségekre lehet használni. A Google a barátod valóban.
2009. dec. 29. 07:42
 5/7 anonim ***** válasza:
2 ékszerteknősöm van 18évesek.Nyáron kint vannak a kerti medncéjükbe, télen bent a szőnyegen egy párna alatt.A fiú néha járkál a lakásban a lány kevésbé.1-2 hetente teszem vizbe őket,de ritkán esznek. Legjobban a snecit/kis hal a folyóból/ szeretik, ebből fagyasztok le télre nekik és néha salátát is kapnak.Esténként a fiú odajön az ágyam mellé hogy,rakjam a hasamra megmelegedni néha igy alszunk egész este. :D
2009. dec. 29. 07:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Szeretnél kisteknősöket?ha igen akkor pároztasd őket!Vagy szerezz be egy barátot neki.lehet,hogy unatkozik
2009. dec. 29. 19:22
 7/7 anonim válasza:
Ne érje közvetlenül napsütés az akváriumot.Télen nem igazán esznek.Nem unatkozik.Vehetsz neki élő halat.Én a mosdóban etetem és utána visszateszem az akváriumba.
2009. dec. 31. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!