Mi lehet a baja Iginek? (szakállas agáma)
Igi most múlt egy éves,kislány.
6 nappal ezelőtt,nagyon kocogtatta a terrárium oldalát..
szokott ilyet csinálni mikor kakilnia kellett.
szokásos langyos vizű medencéjébe mártottam,ahol el is végezte a dolgát.(általában 3-5 naponta kakil)
És utána minden megváltozott..
Vissza raktam hogy akkor most már nyugi van és kb 10 perc a melegítő alatt és megint kezdte a kocogtatást.
Gondoltam hogy ki veszem,had szaladjon egy kicsit,majd el fárad.
Na,hát nem..nem lehet "le lőni"..ilyet még nem produkált.
6 napja állandóan kocogtatja a terráriumot,egy percet sem hajlandó bent tölteni,és ráadásul minden nap kakil.
eszik rendesen,salátát,répát,almát és 3 naponta egy nagy adag kalória bombát,gyászbogárlárva formájában.
Ötletem sincs mi lehet..
Ha okosabb vagy segíts nekem!Köszi
Köszönöm hogy válaszoltál,most én is azt teszem.
a terkó elég nagy szerintem mert 100cm széles 50cm magas és 60cm mély.
Ebben a terkóban akár 3 kifejlett állat is el férne.
Lehet nevetni fogsz,de szoba tiszta.A terkóba nem kakil,és a szőnyegre sem.Lavórban fürdik és általában jelezte ha wczni kellett.(kocogtatta a terráriumot és fel alá szaladgált)
Olyankor kaki van..amint végzett le is nyugodott.
Most még mindig fent áll a hiperaktivitás és a naponta egy kaksi ez már így a 14. nap.
Fogalmam sincsen honnan van most neki ennyi energiája.De úgy érzem mintha nem is agámát vettem volna hanem egy gyereket.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!