A görög tekim mostanában nem eszik és sokat alszik! Miért?
Figyelt kérdés
Azért mert télvan vagy beteg? :( :'(2009. dec. 14. 14:06
1/3 anonim válasza:
Nekem már 5 éves a görög teknősöm. Télen ő is többet alszik,viszont vettünk neki speciális lámpát,de a mégfontosabb a speciális égő,ami olyan mintha a nap sütné. Időzitővel van neki bekapcsolva így napjában többszőr napozhat. A lényeg,hogy ne az egész terráriumot érje és legyen helye félrehúzodni. A miénk száraz tápot is kap a zöldségek(alma,reszelt sütőtök,cékla,répa,stb.) mellett. Neki ez a kedvence,igaz csak akkor eszi meg ha beáztatom neki:D Teleltetni úgy kell,hogy előtte két hetet koplal és vagy a természetben kell vagy hallottam olyat is,hogy a hűtőben. De ha ilyesmit szeretnél már csak jövő télen lehet és a akkor mindenkép kérd SZAKEMBER segítségét. Én személy szerint nem merem teleltetni.
2/3 A kérdező kommentje:
okés naon köszi de az biztos hogy nem fogom teleltetni mert abba bele is pusztulhat :(...
2009. dec. 14. 14:20
3/3 anonim válasza:
Miénk is szárazföldi, mi teleltetni szoktuk.
Dobozkába berakjuk, aztán alulra földet, szénát, rá a teknőst, rá meg szénát megy egy kicsi földet. Picit vízzel meglocsoljuk(nagyon kicsit). Aztán hidegben (10fok körül) a spájzban tartjuk, aztán tavasszal amikor halljuk, hogy kapar, akkor előszedjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!