Ha egy ékszer teknős ami 3 éves, és egy kis teknőst mellé raknánk akkor összeférnek?
Első válaszolóhoz is hozzászólnék, ha nem értesz valamihez,ne válaszolj szóval a kérdező nevében is kösz a semmit..
Nekem 4éves a nőstény ékszerteknősöm, 2éve tettem be mellé egy akkor 1 éves hím ékszerteknőst. Semmi verekedés nem volt,nem kaptak össze eddig semmin,csak a kaján.
Szerintem nyugodtan összeteheted őket, ha verekednek úgyse fogod hagyni.
A hüllőknek pedig igenis vannak érzelmeik,ugyanúgy ragaszkodnak,tanulnak és keresik a gazdi "társaságát" mint egy átlagos háziállat.
Egy gyííktól milyen hozzászólást várhatsz?? xDD
Nekem is voltak különbözö koru és ivarú teknöseim együtt.
De sosem bántották egymást
a teknős úgy kétéltű ahogy én, (a kétéltűek nem azért azok mert vízben és szárazföldön is mozognak, hanem azért mert fejlődésük bizonyos fázisaiban vízhez kötött életmódot folytatnak, PL: ebihal)
És a kérdésre válaszolva: előfordulhat, hogy megtámadja és prédának nézi a fiatal állatot, de általába megférnek egymás mellett ( ha elég helyet biztosítunk nekik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!