Szeretnék venni ékszerteknőst körülbelül mennyibe kerülne minden kiegészítővel együtt?
ékszerteknő
hüllő
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__hullok__5341934-hova-..
Esetleg beszélj vele, utánad nem sokkal tette fel a kérdést.
Árakról nem tudok nyilatkozni sajnos, csak gondoltam kölcsönösen segíthettek egymáson és ő ajándékba adná.
Elosszor is vegyel egy kb 25-30 literes terrariumot.
Vegyel bele neki egy napozo kovet, amin megpihenhet es tud napozni. A kore asztali lampav napi 6 orat vilagits!
A terrarium aljara vehetsz sodert, vagy kissebb koveket. (muvizinovenyt)
Taplaleknak halat, nyaron ha szeretsz pecazni hozz haza neki kissebb nagyobb halat, amit telire is le tudsz fagyaztani es ingyen megvan a kaja.Dunarol hozhatsz haza vizinovenyt es csigat is neki. Kertbol
foldigilisztat.
A teki 2000-2500 korul van.
A terrarium 10000-. siman kijon
Aztali lampa szerintem 1500-2000 korul van.
1 honap kaja a teknek 1000-1500 korul van.
Remelem segitettem:)
van olyan teknős ami nem nő meg olyan nagyra?
és nem kell a teknősöknek vízmelegítő?
Az aksi ára változó, netek nézelődj használtan olcsón lehet szerezni. de mondjuk egy olyan 10000ft-ból megvan maga az aksi.
Szűrő 10000ft
lámpa 2000ft
+kimászó -ehez elég egy nagy kő kezdetben, később magasabb vízszintnél már elég kreatívnak kell lenni hogy megfelelő napozót tudj összerakni mert boltban nem nagyon lehet kapni-
+eleség -fagyasztott hal-
+aljzat -nem aprókavics, azt megeszik és eldugulnak a beleik!-
+ maga az állat
Egy kifejlett nőstény ékszerteknős akár 35cm-re is megnőhet, ennek tudatában vágj csak bele a teknőstartásba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!