Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Miért jó kígyót tartani? Ti...

Miért jó kígyót tartani? Ti miért szeretitek (akinek van)?

Figyelt kérdés
Nem provokáció, csak érdekel :) Nem sokat tudok róluk.

2014. jan. 7. 17:11
 1/7 Éjfúria!!! válasza:
Nekem egy gabona siklóm van. Talán azért szerethetem mert bámulatos képességekkel rendelkezik az én szemeben, elképeztő erővel bír (jó értelemben). szeretek vele lenni, mert "mikor rá nézek tudom hogy nem vagyok egyedül" megnyugtat a közelsége. :)
2014. jan. 7. 17:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem :) Tehát elsősorban "szobadíszként" funkcionál? Vagy azért ki lehet őket venni a terráriumból, kicsit elengedni stb. ?
2014. jan. 7. 20:01
 3/7 anonim ***** válasza:

azért aki kígyót tart szerintem nem azért tartja mert olyan szép és jól mutat a szobában, egyszerűen csak szeretjük ezeket az állatokat, ugyan úgy mint pl valaki a kutyáját

és elengedni a szobában azért nem igazán lehet főleg egy gabonasiklót, ha egy 4 méteres pitonról lenne szó akkor már más a helyzet, mert az nehezen tud eltűnni :D de persze az se lehetne sokáig kiengedve

2014. jan. 7. 21:49
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Aki otthon kígyót tart tuti hogy nem normális ..
2014. jan. 11. 17:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem meg aki kutyát tart az nem, folyton csak ugat nyaldos, szőrös, fújj, a macskáról nem is beszélve... hihetetlenül undorítóak ezek a szőrös állatok...

Ezt persze csak azért írtam hogy az utolsó érezze hogy mekkora orbitális hülyeséget mondott

2014. jan. 11. 17:54
 6/7 Éjfúria!!! válasza:
95%
akkor hozzánk ne gyere, mert van egy kutyám, két macskám, egy kígyóm, egy gekkóm, és egy sünim :D
2014. jan. 12. 13:40
 7/7 bence7900 ***** válasza:
Szerintem azért jó kígyót tartani mert némeik gyönyörű színekben pompázik.Én azért szeretem mert véleményem szerint aranyosak, viszont nekem minden hüllő aranyos:).
2014. jan. 12. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!