Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Hogy kell ékszertekit ápolni...

Hogy kell ékszertekit ápolni ugyanis holnap kapok és még nem volt tekim?

Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 18:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem igényel szerencsére túl sok mindent. Szárított, vagy élő apró hallal kell etetni, esetleg szárított apró rákkal. Időnként ki kell tisztítani a vizét amiben tartod. Legyen az akváriumban egy nagy kő is amire ki tud menni napozni, ezt a részt lámpával világítsd meg(jó a sima asztali lámpa is). Néha ki is engedheted, ha akarod, hogy picit mászkáljon. Arra figyelj oda, hogy huzatot ne kapjon, mert arra érzékeny. Esetenként meg is fürdetheted, én néha fogkefével megsikáltam a hátát, de ez nem feltétlenül fontos. Sok szerencsét hozzá!
2009. nov. 26. 18:34
 2/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi sokat segítettél!Sokra megyek vele!Tényleg köszi!
2009. nov. 26. 18:37
 3/13 anonim ***** válasza:
Nekem is volt, tényleg ennyi a gondozása, monjduk enyém huzatot kapott...
2009. nov. 26. 19:19
 4/13 A kérdező kommentje:
Az nem jó de köszi mindenkinek!Rendesek vagytok!!!
2009. nov. 26. 19:21
 5/13 anonim ***** válasza:

Nekem ekszerteknosom van... nem csipi az uzleti kajat ezert raszoktattam a csirkemelre nagyon szereti kis cafatokra vagom es o tovabb tepi... hetente 2x kap

az akvariuma meg alul kovek tettem be melle mindenfele vizinovenyt a halaktol... jol van veluk szeret belebujni a novenyek koze ezert inkabb a gyokermentes kuszot ajanlom azt nagyon szereti az enyem... Ja meg mivel van egy zsak szifom is (narancssarga halak) megszoktattam a teknosom, hogy az ujan szuletett kishalakat nala nevelem fel szoval igazi mini bioszfera van nala! s nagyon birja!

2009. nov. 26. 20:19
 6/13 anonim ***** válasza:

Talán elöbb tájékoódni kellen h mik az állat tartásához szükséges dolgok...

Sok sikert a TEKNŐSNEK...

2009. nov. 27. 03:39
 7/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi mindenkinek!Jókat mondtatok!Nagyon hasznos!És mivel ma megkaptam vel tudom a válaszokat használni!Köszi!
2009. nov. 27. 19:58
 8/13 anonim ***** válasza:

Bocsánat h ilyet írok!De minek kapsz ha nem is értessz h kell tartani?Van net van googel van minden nézz utánna elsőnek aztán rendezz be neki az akváriumát

ha mindent tutsz róla akk kell h vegyél(kapj)!Nem értem néha az embereket h midnek vesznek előre valamijen állatot ha nem is tudják h kell tartani!Néha annyira felelőtlenek!Nah mind1 remélem minden tutsz róluk!Sok szerencsét hozzá!Szia

2009. nov. 28. 15:05
 9/13 A kérdező kommentje:
Bocs de ez az oldal arra van hogy megkérdezzünk mindent amit nem tudunk!Amugymeg értek hozzá csak biztos karok benne lenni!
2009. nov. 29. 14:25
 10/13 anonim ***** válasza:
Jah akk ezt kellett volna mondanod az elején!
2009. nov. 29. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!