Hogy kell ékszertekit ápolni ugyanis holnap kapok és még nem volt tekim?
Nekem ekszerteknosom van... nem csipi az uzleti kajat ezert raszoktattam a csirkemelre nagyon szereti kis cafatokra vagom es o tovabb tepi... hetente 2x kap
az akvariuma meg alul kovek tettem be melle mindenfele vizinovenyt a halaktol... jol van veluk szeret belebujni a novenyek koze ezert inkabb a gyokermentes kuszot ajanlom azt nagyon szereti az enyem... Ja meg mivel van egy zsak szifom is (narancssarga halak) megszoktattam a teknosom, hogy az ujan szuletett kishalakat nala nevelem fel szoval igazi mini bioszfera van nala! s nagyon birja!
Talán elöbb tájékoódni kellen h mik az állat tartásához szükséges dolgok...
Sok sikert a TEKNŐSNEK...
Bocsánat h ilyet írok!De minek kapsz ha nem is értessz h kell tartani?Van net van googel van minden nézz utánna elsőnek aztán rendezz be neki az akváriumát
ha mindent tutsz róla akk kell h vegyél(kapj)!Nem értem néha az embereket h midnek vesznek előre valamijen állatot ha nem is tudják h kell tartani!Néha annyira felelőtlenek!Nah mind1 remélem minden tutsz róluk!Sok szerencsét hozzá!Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!