Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Mi lehet a baj az ékszerteknős...

Mi lehet a baj az ékszerteknőseinkkel?

Figyelt kérdés
Huzamosabb ideje nem eszik a két teknősünk egy falatot se... Próbáltunk mindenféle ennivalót,amit szeretnek,újakat is,de eredménytelen...Nem tudom meddig bírják még...Aggódunk értük...A hidegebb idő biztosan közrejátszik...de azért ennyire nem...Téli álom sem lehet mivel fent vannak,úszkálnak,ébren vannak...

2013. nov. 23. 16:19
 1/2 anonim válasza:
Így is van. Érzik a hideg időt. Lassan alszanak. Az én teknősöm már lassan 2 hónapja alszik. Így szokta szeptember, október körül elalszik és majd márciusban, áprilisban ébred fel igazán. Semmi gond. A teknősök hónapokig kibírják élelem nélkül, főként ha alszanak.
2013. nov. 23. 23:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Az én ékszerteknősöm tíz éves és volt olyan év amikor a tél előtt nem sokkal másfél hétig nem evett, csak 1-2 kis halat evett meg, úgyhogy ez normális, semmi baj nincs velük.
2013. nov. 24. 20:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!