Pincében talált fürgegyíkot terráriumba tettem. Nem eszik. Hogyan kell tartani, etetni?
Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 19:02
11/15 anonim válasza:
Az előbbb szintén én irtam fogd meg hozd fel a pincéből mert elpusztulhat!
12/15 anonim válasza:
én is fogtam fürge gyíkot de nálam evet úgy megörültem neki amúgy állatkereskedésekben lehet kapni mini tücsköt azt megeszi de ha tél van akkor am nem szabad már elengedni mert már nem lesz elég ideje h elbújjon és megfagy szegény
13/15 A kérdező kommentje:
Itt a válaszok hatására én elengedtem ahol találtam,a pincében.Lehet hogy kár volt, mert itt sokkal hidegebb van, és itt sem eszik.Vettem én is tücsköt,liszkukacot,odatettem az orra elé,de semmi.Most próbálom egy lámpával (mellé világítva!)felmelegíteni,hátha ez a baj,de nem sok sikerrel.Él,mert mindennnap másképp áll,egy picit odébb megy.Ha kihúzza tavaszig,mondjuk márciusig, akkor felhozom a pincéből és elengedem a kertben.
2009. nov. 30. 07:11
14/15 A kérdező kommentje:
Tegnap óta nem mozdul.Bánom,hogy hallgattam az első tanácsadókra.Legközelebb a szívemre fogok.
Sajnálom, hogy így történt.
2009. dec. 1. 18:52
15/15 anonim válasza:
Úgyis evett volna 1 hét, esetleg 2 hét múlva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!