Mi a baja a teknősömnek?
Figyelt kérdés
Röviden: Kb. 1 hete elég furcsán viselkedik. Nem túl sokat úszkál, gubbaszt. Étvágya a régi. Kora kb. 10 hónapos. Nem tudom, hogy beteg vagy ez normális dolog! Légyszi segítsetek! Köszi2009. nov. 6. 17:54
1/3 anonim 

válasza:

Állatorvos látta már???Mert ha nem akkor feltétlen mutatsd meg neki.Ugyanis ezeknek a "tüneteknek" millió egy oka lehet...
2/3 anonim 

válasza:

Mi lenne, ha nem a mi agyunkat húznád az igazán értelmes kérdéseiddel, hanem elvinnéd állatorvoshoz? Összedől a világ? (bocccs, de már felhúztak a felelőtlen állattartók)
3/3 anonim válasza:
A kb. 15 éves teknősöm is így viselkedik télen, elmélázik a kilátásban, amúgy meg tél van, ilyenkor egy kicsit belassul.
Amúgy, ha aggódsz érte, akkor vidd el állatorvoshoz (bár nem tudom mennyire értenek hozzá, mert szerintem inkább a kutyát, macskát meg ilyesmit favorizálják).
Ja és nem árt neki vitaminozott kaját adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!