Királypiton kezdőnek terrárium méret? :S
Figyelt kérdés
Sziasztok! szeretnék venni egy királypitont persze tenyésztőtől és még picike de nem tudom hogy a terráriumom elég e neki 15 literes az az 40x20-as elméletileg régebben volt benne egét és madárpók is 1-2 egyszerre.:)
Elég lesz neki?:S
2013. szept. 21. 21:51
1/2 anonim válasza:
Az biztos hogy nem lesz elég, hát neten nézz utána, én most elsőre azt olvastam, hogy egy fiatalabb példánynak 40-80 literes terrárium kell, felnőttnek pedig 120 literes. Nem tudom mennyi idő alatt, de látod azért elég nagyra nő:
2/2 anonim válasza:
azon a képen nem királypiton van !
királypiton 140cm körülire nő meg, bőven elég neki egy 100x50x50 es terrárium mászóágakkal és/vagy mászható háttérrel.
itt egy igazi kép róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!