Ekkora terráriumban mit tarthatok? 250x220x100 (hxmxsz)
szia, azok közül amit megvehetsz kisállatboltokban mindent tarthatsz ekkora terkóba.
de ha túl kicsi állatot teszel bele annak stresszes lesz a nagy hely, szóval amit ajánlok: zöld leguán, boa constrictor, sárga anakonda, szönyegpiton, sztyeppi varánusz ilyesmik
második vagyok: szóval nem tudom, h minden hüllőnél így van e, de a kígyóknál igen, tehát a túl nagy terráriumba stresszelnek.
Ezt úgy lehet kiküszöbölni, ha teleteszed búvóhellyel, amikből/amik alól szinte sose fog kijönni, amíg el nem éri a megfelelő méretet. A kígyók többsége nem szereti a nyílt terepet, inkább a búvóhelyeket, főleg azokat amikbe "befeszülhetnek", tehát hogy hozzáérjenek a búvóhely falának. A természetben is így van. Ha egy ekkora terráriumba egy nagy kígyót teszel, az egész terkót búvóhelynek fogja értékelni és ezért nem fog stresszelni
Tarts zöld vizi agámát nekem az nagyon tetszik!!
kb:60-66cm
teknőst is tarthatsz benne.
de bármelyik kisemlőst is, minden kisemlősnél mindél nagyobb, annál jobb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!