Milyen hullom legyen? Tobbi lent.
Sziasztok!
Szeretnék valamilyen hullot a sisakos meg a szimpla keméleonnal szemezek mert ezek lennének megfelelo méretuek,de mielott dontenék milyen más hullok vannak amik nem picurkák mint a leopárdgekkó stb hanem kaméleon méretuek és jó a természetuk.Tapasztalatlan hullotartó vagyok kígyó nem johet szóba se teknos mert azokat meg nem szeretem.Szerintetek?Milyen magatartású a kaméleon?Konnyu kézhez szoktatni?Naponta mennyit kell vele foglakkozni?Jó dontés a kaméleon?Szonyegkaméleon,sima vagy sisakos leygen?
na ájunk csak meg
1.a kaméleon teritoriálit lény tehát föként a him agresziv(maceráns tartani 2 égö kell menjen 10 orát minimum 1 nap 3 szor be kel spricelni a terárium falát stb..)
2.a gecko egyedül is él nem csak párba nekem hármam van és csak a nöstények vannak együt a him meg van egyedül is
3.a szakálas agáma föként rovarokat eszik dubia,tücsök,réti szöcske,viaszmoly lárva,liszt kukac
4.a teknös hülyeség
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!