Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Milyen hullom legyen? Tobbi lent.

Milyen hullom legyen? Tobbi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék valamilyen hullot a sisakos meg a szimpla keméleonnal szemezek mert ezek lennének megfelelo méretuek,de mielott dontenék milyen más hullok vannak amik nem picurkák mint a leopárdgekkó stb hanem kaméleon méretuek és jó a természetuk.Tapasztalatlan hullotartó vagyok kígyó nem johet szóba se teknos mert azokat meg nem szeretem.Szerintetek?Milyen magatartású a kaméleon?Konnyu kézhez szoktatni?Naponta mennyit kell vele foglakkozni?Jó dontés a kaméleon?Szonyegkaméleon,sima vagy sisakos leygen?

#etetés #viselkedés #terrárium #kaméleon #sisakos kaéleon #szonyegkaméleon
2013. szept. 1. 11:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
A hüllők többsége 10 évnél tovább él!Ha 5 évig élő állatot szeretnél a hüllő nem neked való!
2013. szept. 9. 13:59
 22/25 A kérdező kommentje:
Hát a szakállas agáma kb 7-8 évig él az még elég jó.
2013. szept. 9. 14:13
 23/25 anonim ***** válasza:

Akkor vegyél azt:D!Itt a tartása:

[link]

[link]

2013. szept. 9. 16:14
 24/25 anonim ***** válasza:
Az én szakállas agámám 11 éves volt, szóval azok is sokáig tudják húzni.
2013. szept. 15. 22:49
 25/25 anonim válasza:

na ájunk csak meg

1.a kaméleon teritoriálit lény tehát föként a him agresziv(maceráns tartani 2 égö kell menjen 10 orát minimum 1 nap 3 szor be kel spricelni a terárium falát stb..)

2.a gecko egyedül is él nem csak párba nekem hármam van és csak a nöstények vannak együt a him meg van egyedül is

3.a szakálas agáma föként rovarokat eszik dubia,tücsök,réti szöcske,viaszmoly lárva,liszt kukac

4.a teknös hülyeség

.

2014. ápr. 20. 00:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!