SOS! Az ékszerteknősöm páncélja nagyon puha. Mit lehetne csinálni, hogy megint erős legyen?
Figyelt kérdés
Milyen ételt adjak neki,vagy van valamilyen házi módszer amitől újra erős lesz a páncélja????nagyon aggódom,légyszíves segítsetek!!:(2013. jún. 19. 15:58
1/13 anonim válasza:
Vitamindús kajákat, mindig váltogasd, hogy mit kap enni, különben ezután a szemeit sem tudja majd kinyitni és vagy elpusztul, vagy állatorvos tudja megmenteni... Pl saláta, pitypanglevél meg ilyenek menjenek neki gyakran most.
2/13 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy segítettél!!!!! és mivan akkor ha nem akar majd enni???:/
2013. jún. 19. 16:08
3/13 anonim válasza:
Olyat adj neki amit szeret, ezt ki kell tapasztalni! :) Ha semmit nem akar megenni, akkor valószínűleg nagy a baj. Segíthet, ha az orra elé tartod, már amennyiben így egyébként hajlandó enni...
4/13 A kérdező kommentje:
:( nem akar enni,hiába dugom az orra elé a kaját:( de viszont bekapcsoltam a lámpát,mert olvastam,hogy az is segíthet.:) holnap elmegyek a kisállatkereskedésbe és veszek vitamindús kajákat,köszönöm a válaszokat! :)
2013. jún. 19. 18:26
5/13 A kérdező kommentje:
és lehet kálcimuszkot adni neki????? tudjátok olyanra gondolok amit a hétköznapra használunk...
2013. jún. 19. 18:32
6/13 anonim válasza:
Mit kap alapból? Vigyázni kell, kajára kényesek a tekik, legjobb a fagyasztott hal. Az enyémek is azon élnek, de télen nem tudunk fogni nekik és az egyiknek elkezdett ragadni a szeme, de kisállat kereskedésben kapható teknős vitamin, abból csepegtettünk a kajavizükbe és meggyógyult. Remélem még menthető a tekid, esetleg porrá tört tojáshéjat is keverhetsz a kajába, akkor kap egy kalciumot is.
7/13 A kérdező kommentje:
:( sajnos reggel elpusztult....megfulladt,annyira legyengült,és már nem tudott úszni/mászni sem. R.I.P. :'(
2013. jún. 20. 22:51
8/13 anonim válasza:
6. vagyok, nagyon sajnálom :( Én is veszítettem el két tekit még régebben emiatt, legközelebb mindenképpen fagyasztott hallal etess, abban tényleg minden benne van!
9/13 A kérdező kommentje:
rendben....
2013. jún. 22. 15:18
10/13 anonim válasza:
Hogy van a teki? :(
Ha nincs jobban mindenképp vidd el orvoshoz, az kellett volna legyen az első. Vegyél neki állatboltban vitamint, hogy felerősödjön. Teknőcöknél ez veszélyes betegség, vidd orvoshoz amilyen gyorsan csak lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!