Két pár hónapos ékszertekim van. Nincs vízmelegítőm, csak lámpám. Viszont nem túl meleg a lakás kb.21 fok. Nem lesznek betegek?
pff bő válasz... szted ezzel segítesz a kérdezőnek??xD
nekem is van 1 ékszertekim 6 hónapos és az eladó azt mondta h a 26°C-t szeretik de a 24°C sem vészes ha olyan lámpád van ami a vizet is melegíti akkor semmi gond. vegyél vízhőmérőt h ellenőrizni tudd a víz hőmérsékletét. fedd le az akváriumot egy üveglappal vagy valamivel (de ne teljesen h a levegő be tudjon menni) ez azért fontos mert ha kimegy szárítkozni a hőm.változás miatt nehogy tüdőgyulladást kapjon...
Az első hozzászóló vagyok. 2 éve van teknősöm 21 fokos vízben semmi baja sem lesz ezt garantálom nem kell ide hőmérő bedugod a kezed a vízbe és meg tudod állapítani. Nyáron felviszem a manzárdba télen, ősszel pedig lent van a kályha mellet az akvárium.
Az más kérdés hogy menyire kedveli a 21 fokot, a 23-24 már sokkal jobb. Tehát a válasz ugyan úgy.
NEM
második válaszoló vok
igen, de ha még bébiteki akkor könnyen tüdőgyulladást kaphat, az eladó mondta
a kérdező döntse el maga h kinek hisz...
Köszönöm mindenkeinek. Vettem hőmérőt és alacsony volt a vízhő. Vettem a piciknek egy vízmelegítőt és már most többet úszkálnak.
Üdv
második válaszoló vok mégis csak nekem lett igazam első válaszoló! :)
jó hogy vettél neki mostmár nem fognak fázni:D
Két tekit vettünk az állatkereskedésben és a kereskedő még most is azt mondta, hogy nem kell nekik vízmelegítő. Akkor mi minden felszerelést megvettünk,amit ajánlottak: napozót, víztisztítót....
Kb. 4 éves voltam, mikor volt tekim. Nem emlékeztem, hogy mi kell nekik. Tehát nem butaság volt részemről,szerintem. :)
nem lesz semmi bajuk :)
csak arra figyelj hogy a lámpát sokat tartsd nekik bekapcsolva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!